Hoones asuvat 5200-ruutmeetrise pinna ja 11 saaliga kobarkino opereerib praegu kümneaastase rendilepingu alusel Apollo Kino. Nüüd Apollo Grupiga sõlmitud rendileping kehtib samuti kümme aastat.

„Koos vahetus läheduses asuva Postimaja ostukeskusega pakub Coca-Cola Plaza koos Apollo Grupiga laia kaupluste, teenusete ja meelelahutuse valikut, mis on valmis teenindama kesklinna klienti,“ märkis Baltic Horizon Fundi juht Tarmo Karotam.

„Ettevõttena otsime pidevalt uusi arenguvõimalusi, et saaksime pakkuda oma klientidele uusi ja ainulaadseid kogemusi. Coca-Cola Plazal on suur potentsiaal olla üks neist sellistest kohtadest Tallinna kesklinnas. Ootame huviga seda partnerlust ja vähem kui aasta pärast toimuvat ümberkujundamist,“ ütles Apollo Grupi nõukogu esimees Ivar Vendelin.

Postimaja on täis

Coca-Cola Plaza läheduses asuv Postimaja ostukeskus on saavutanud maksimaalse täituvuse ja rendilepingud mitme praeguse kauplusega, nagu Rimi supermarket ning rõivakauplus New Yorker ja jalatsikauplus Deichmann, on pikendatud kolmeks kuni viieks aastaks. Tuntud rõivakauplus H&M on vahepeal laienenud kaupluse H&M Home lisandumisega.

„Hiljutine edu nii Coca-Cola Plazas kui ka Postimajas näitab, et suudame meelitada ligi uusi koostööpartnereid, säilitades samas seniste partnerite usalduse. Nähes vastavaid arenguid kõigis kolmes Balti riigis võime järeldada, et meie pikaajaline strateegia kannab vilja,“ märkis Karotam.